top of page

Folk faller som fluer

Gater, fortau og parkeringsplasser i Indre Østfold kommune er nå så glatte og farlige for folk at mange bokstavelig talt faller som fluer. For eldre mennesker ender dette ofte med brudd av ulike slag. Det kan være lårhalsen som ryker, beinbrudd eller armene. Uansett påfører de usedvanlige føreforholdene vi har akkurat nå utrolig mange skader og smerter for kommunens innbyggere. Det kommer til å påføre kommunen og det offentlige store utgifter. Mer enn det hadde kostet å holde disse stedene i orden.


Folkets Stemme har vel aldri noen gang blitt kontaktet av så mange mennesker som har vært oppgitte, frustrerte og sinte på Indre Østfold kommune som i dette tilfelle. Vi sendte en e-post til kommunens direktør på område for noen dager siden og påpekte utfordringene og hun lovte å ta tak i dette med det samme. Vi har egentlig ventet en stund og vi har forståelse for at denne vinteren er spesiell, men dette handler ikke om måking, men om strøing og eventuell salting av fortau, parkeringsplasser og veier.


Svært lite har skjedd og klagene på glatte og farlige forhold strømmer inn både fra Askim og Mysen. Slik kan vi ikke ha det og vi oppfordrer gruppelederne isamtlige partier å ta kontakt med kommunen for å få rettet på dette omgående, for folk faller over ende og skader seg hver time.


Indre Østfold kommune, ta grep før flere mennesker skader seg!


Frank Finstad

Folkets Stemme265 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentare


bottom of page